Corona-update Collectieve Beveiliging

De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF) vraagt via dit bericht uw aandacht voor de huidige corona-situatie. Voert uw bedrijf aangepaste werktijden door als gevolg van de maatregelen i.v.m. het corona virus? Denk dan ook aan de invloed daarvan op de beveiliging van uw bedrijf. De beveiligingssector valt onder de cruciale beroepsgroepen. G4S gaat als uitvoerende partij dan ook door met het uitvoeren van de collectieve surveillance en eventuele aanvullende diensten voor u als deelnemer.

Wat betekent dit voor u als SBBF deelnemer?

Collectieve beveiliging, surveillance en additionele diensten als alarmopvolging en keyholding worden gewoon uitgevoerd. Van enkele bedrijven weten wij dat zij gesloten zijn, daar hebben de surveillanten extra aandacht voor. Geef dan ook eventuele wijzigingen aan ons door. De medewerkers van G4S volgen de richtlijnen van het RIVM. Zo beginnen en eindigen de verschillende gebieden bijvoorbeeld op verschillende tijdstippen zodat beveiligers elkaar niet kruisen.

Veranderingen leiden tot loos alarm
Veel deelnemende bedrijven hebben de werk- en openingstijden gewijzigd. Hierdoor zijn andere personen verantwoordelijk voor openen en sluiten van bedrijven. Dit kan leiden tot veel nodeloze alarmen. Instrueer daarom medewerkers die momenteel verantwoordelijk zijn. Denk daarbij aan de veiligheid van uw medewerkers en laat hen niet alleen openen of sluiten. Eventuele ondersteuning hierbij kunt u bij ons aanvragen. Hoe minder loos alarm, hoe beter de kwaliteit en kwantiteit van de dienstverlening geborgd kan worden. Geef dan ook aangepaste werk- openingstijden, afwijkende namen en nummers van contactpersonen door.

Veiligheid maken we samen, zeker in deze tijd!

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!