Cybersecurity

Cyber Veiligheid: Risico’s en Bescherming

Bij de SBBF nemen we cyberveiligheid serieus en streven we ernaar ondernemers te ondersteunen bij het veilig opereren in een digitale omgeving. Want de onlinewereld kan soms best complex zijn en brengt aardig wat gevaren met zich mee. Daarom werkt de SBBF samen met het platform ‘Samen Digitaal Veilig’, een initiatief dat zich richt op het verstrekken van waardevolle informatie, tools en hulpmiddelen om de digitale veiligheid van bedrijven te waarborgen.

Ons doel is om ondernemers te begeleiden bij het implementeren van effectieve cyberbeveiligingsmaatregelen. Het platform Samen Digitaal Veilig biedt een schat aan bronnen, waaronder praktische tips, advies, en up-to-date informatie over de laatste cyberdreigingen. Hiermee kunnen bedrijven proactief handelen om zich te beschermen tegen potentiële cyberaanvallen, datalekken en andere digitale risico’s. Bovenal is het zeer toegankelijk, je wordt er letterlijk doorheen geloodst.

SBBF moedigt ondernemers aan om gebruik te maken van dit platform als een essentiële bron voor het verbeteren van de cyberweerbaarheid van hun bedrijf. Door samen te werken aan digitale veiligheid kunnen we onze bedrijven beschermen en de algehele weerbaarheid tegen cyberdreigingen versterken. Met SBBF en het platform ‘Samen Digitaal Veilig’ staan we zij aan zij om uw bedrijf te beschermen in de digitale wereld.

Klik hier: Samen Digitaal Veilig platform

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!