Collectieve Beveiliging

Ontdek de Voordelen van Collectieve beveiliging door SBBF

Sluit u aan bij de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF) en ontvang collectieve beveiliging voor uw bedrijfspand tegen een gereduceerd tarief. SBBF biedt een collectiviteitstarief voor ondernemers in Flevoland, met uitzondering van Almere.

De gediplomeerde beveiligingsmedewerkers surveilleren in opvallende voertuigen binnen vastgestelde bloktijden in de avond/nacht en weekenden. Tijdens deze surveillance controleren zij op potentieel onveilige of afwijkende situaties op het terrein waar uw bedrijf gevestigd is. De surveillant staat direct in contact met de alarmcentrale (PAC), politie en brandweer, waardoor snelle actie mogelijk is bij eventuele incidenten.

.De beveiligingsdienst kan niet alleen rapporteren over veiligheidsaspecten, maar ook over de onderwerpen schoon, heel en veilig. Dit houdt in dat de bewakingsdienst niet alleen let op mogelijke veiligheidsrisico’s, zoals inbraken of verdachte activiteiten, maar ook op andere aspecten die bijdragen aan de algehele leefbaarheid en aantrekkelijkheid van een gebied. De rapportage hiervan kan integraal onderdeel uitmaken van het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO-B).

De diensten kunnen worden uitgebreid met additionele diensten tegen gereduceerde tarieven. Sinds 2017 zijn de additionele diensten via de SBBF sterk uitgebreid door de (verplichte) verificatie van brandalarmen. De uitgebreide aanvullende SBBF-diensten bieden meer zekerheid aan u als deelnemers. De additionele diensten rondom de collectieve beveiliging bestaan uit:

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!