Onze Diensten

Collectieve beveiliging

Als collectieve deelnemer van de SBBF ontvangt u preventieve surveillance bij uw bedrijfspand tegen een gereduceerd tarief. Als ondernemer in Flevoland (met uitzondering van Almere) kunt u gebruik maken van dit collectieve voordeel! De preventieve surveillance wordt uitgevoerd door gediplomeerde beveiligingsmedewerkers in opvallende auto’s. Ook is het mogelijk om extra diensten als alarmopvolging en systematische controles af te nemen.

Lees meer

Camerabewaking

Camera’s zijn een geweldig middel om je bedrijf mee te beveiligen, maar hoe haal je het ultieme uit jouw camerabewaking? De SBBF helpt je erbij. Er komt nog best wel wat kijken bij cameratoezicht, zoals een cameraregelement, grondslagen en privacytoetsen (DPIA’s). Misschien komt het je bekend voor maar misschien duizelen de begrippen je al voor de ogen. De SBBF wil je hierin begeleiden, zodat jouw camera’s organisatorisch goed geregeld zijn.

Lees meer

Brandveiligheid

Brandveiligheid vormt ook een onderdeel van de dienstverlening van SBBF. Wij streven ernaar om niet alleen een veilige werkomgeving te bieden voor ondernemers, maar ook om bewustwording te creëren over de risico’s en preventiemaatregelen met betrekking tot brand. 

Lees meer

Cybersecurity

Bij de SBBF nemen we cybersecurity serieus en streven we ernaar ondernemers te ondersteunen bij het veilig opereren in een digitale omgeving. Want de onlinewereld kan soms best complex zijn en brengt aardig wat gevaren met zich mee. Daarom werkt de SBBF samen met het platform ‘Samen Digitaal Veilig’, een initiatief dat zich richt op het verstrekken van waardevolle informatie, tools en hulpmiddelen om de digitale veiligheid van bedrijven te waarborgen.

Lees meer

bedrijfsbeveiliging

De Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF) speelt een cruciale rol in het waarborgen van de fysieke beveiliging van bedrijven binnen de regio. Haar taak omvat niet alleen het verstrekken van advies en richtlijnen, maar ook het actief begeleiden van bedrijven bij het implementeren van effectieve beveiligingsmaatregelen. Dit streven naar een veilige bedrijfsomgeving is van vitaal belang, gezien de voortdurende uitdagingen waarmee bedrijven worden geconfronteerd op het gebied van criminaliteit en veiligheid. Individuele fysieke beveiliging kan een integraal onderdeel vormen van een collectieve beveiligingsstrategie door een gelaagde benadering toe te passen.

Lees meer

Kennisbank

In de kennisbank praten wij jou bij op het gebied van verschillende onderwerpen de onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Cybercrime;
  • Ondermijning;
  • Fysieke beveiliging;
  • Brandveiligheid;
  • Integriteit;
  • Privacy.

Wil je over een van deze onderwerpen wat meer weten? Lees dan vooral verder bij het desbetreffende onderwerp. Hier geven wij jou kennis en inzichten. Daarnaast krijg jij tips over hoe je er mee om kunt gaan.

Lees meer

KVO-B

Als ondernemer op een bedrijventerrein wilt u graag dat uw medewerkers, klanten en leveranciers zich veilig voelen. U wilt ook uw pand en uw bezittingen beschermen tegen criminaliteit en brand. Het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen (KVO-B) kan u hierbij helpen.

Lees meer

Templates

Vind eenvoud en efficiëntie in de template-collectie van de SBBF! We begrijpen dat het verkrijgen van de juiste documentatie een uitdaging kan zijn als je geen expert bent. Daarom bieden wij kant-en-klare templates aan, zodat jij alleen nog maar de specifieke informatie hoeft in te vullen. Vereenvoudig jouw proces en bespaar tijd met onze gebruiksvriendelijke sjablonen.

Lees meer

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!