Actueel

Actueel

Welkom bij de actualiteitenpagina voor nieuws en cruciale veiligheidsinformatie van de SBBF. Hier brengen we jou op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen, belangrijke inzichten en boeiende weetjes op het gebied van veiligheid voor bedrijventerreinen in Flevoland. Ontdek hier updates over ons werk, relevante veiligheidsonderwerpen en nieuwe initiatieven van onze stichting. Blijf op de hoogte van onze inspanningen ter bevordering van een veilige omgeving voor ondernemers in Flevoland. Ontdek, leer en blijf betrokken bij de SBBF-community voor een veiligere en blijf up to date.

SBBF aanwezig bij themasessie’s cybercrime & digitale veiligheid en ondermijning

Harry de Jong, veiligheidscoördinator SBBF, is op 25 april en 8 mei namens de SBBF aanwezig geweest bij twee verschillende themasessies. Deze twee themasessies hadden als onderwerp cybercrime & digitale veiligheid en ondermijning en werden georganiseerd door de Gemeente Dronten. De genodigden waren een combinatie van publiek-private partijen waaronder:...
Lees meerSBBF aanwezig bij themasessie’s cybercrime & digitale veiligheid en ondermijning

– – – !

Deze ochtend hebben Politie Nederland #Flevoland, SBBAlmere en Veilig Ondernemen Flevoland (SBBF) het convenant ondertekend waarmee zij een intensievere samenwerking bekrachtigen op het gebied van informatie-uitwisseling. Het betreft informatie rondom opvallende situaties in het kader van veilig kunnen ondernemen.
Lees meer– – – !

Samen voor een veilig buitengebied in Flevoland: 10 en 11 november 2022

Ons buitengebied is helaas steeds vaker doelwit van criminelen. Op 10 en 11 november 2022 wordt het veiligheidsevenement buitengebied Flevoland georganiseerd bij Aeres Hogeschool Dronten. Tijdens de workshop cybercrime vertelt een tactisch rechercheur van de politie van het team Cybercrime Midden-Nederland over zijn strijd tegen cybercrime én krijg je uitleg van een teamchef van Politie Midden-Nederland over Samen Digitaal Veilig - een kosteloos platform om te werken aan de digitale veiligheid van je organisatie.
Lees meerSamen voor een veilig buitengebied in Flevoland: 10 en 11 november 2022

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!