Harry de Jong benoemd als nieuwe veiligheidscoördinator SBBF

Harry de Jong volgt per april 2022 Ruud van Duijvenbode op als veiligheidscoördinator van Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland (SBBF). Harry is voormalig bestuurslid van de SBBF als afgevaardigde vanuit Ondernemersvereniging De Driehoek (gemeente Dronten). Zijn bestuursfunctie wordt ingevuld door Alette van de Berg (Ikas).

Als veiligheidscoördinator pakt Harry de handschoen op als operationeel uitvoerder van de SBBF. Harry staat voor een frisse innovatieve aanpak van veiligheid voor ondernemers. Deze aanpak moet aansluiten op de hedendaagse context waarin de SBBF acteert, integraal met thema’s als cybercrime, ondermijning, high-impact crimes en brandveiligheid, maar ook gebruikmakend van de nieuwe mogelijkheden van bijvoorbeeld datavisualisatie en informatie-uitwisseling tussen publiek-private partijen, zoals ondernemers, gemeenten, politie, brandweer en andere stakeholders aangaande veiligheid.

Als voormalig sectielid van arrestatieteam (AT – Politie) Noord-Oost Nederland, beveiligingsspecialist van de familie en firma Heineken (Proseco), ondernemer vanuit AVAQ op het gebied van risicomanagement en diverse bestuursfuncties met betrekking tot veilig ondernemen kent hij de wereld van zowel publieke als private veiligheid als geen ander. Hij onderschrijft de noodzaak van samenwerking en het tegengaan van de enorme versnippering in het veiligheidsdomein (vanuit het perspectief van ondernemend Nederland). De volledige achtergrond van Harry lees je hier.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!