Johan Safaric toegetreden als nieuw bestuurslid van de SBBF

Afgelopen zomerperiode heeft Wim van den Noort zijn bestuursfunctie overgedragen aan Johan Safaric, beide ondernemers uit de regio Zeewolde. Johan is daarmee de nieuwe afgevaardigde vanuit de Gemeente Zeewolde vanuit zijn rol als voorzitter van het Verenigde Bedrijfsleven Zeewolde (VBZ).

Met ingang van juni 2023 ben ik, Johan Safaric toegetreden tot het bestuur van SBBF, ik zal in het bestuur deelnemen als afgevaardigde namens het Verenigde bedrijfsleven van Zeewolde. Vanuit mijn rol als voorzitter van de Vereniging Centrumondernemers Zeewolde (VCZ)  ben ik in aanraking gekomen met het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Schoon, heel en veilig zijn daarvan de drie speerpunten. In mijn dagelijks werk merk ik dat veiligheid vaak een sluitpost is waarop wordt bezuinigd of niet in het concept past. Als ervaringsdeskundige van een overval, weet ik dat voorkomen beter is dan genezen. Door systemen slim en efficiënt in te richten kunnen zij een zeer belangrijke bijdrage leveren  aan de veiligheid in en rond uw bedrijfspand, en niet op de laatste plaats  maar ook voor de medewerkers. SBBFlevoland is hierin de ideale partner.
De SBBF is blij met de komst van Johan en ziet met vertrouwen de verdere samenwerking met hem tegemoet!

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!