In de moderne maatschappij wordt het steeds belangrijker om digitaal en online te ondernemen. Maar, dat brengt ook nieuwe risico’s met zich mee. Phising, cryptoware, virussen, ransomware, malware, etc. Veel ellende, maar ook lastige termen die je misschien wel eens voorbij ziet komen in de media. Soms zie je als ondernemer door de bomen het bos niet meer als het gaat om cybersecurity. Wij als SBBF willen onze leden helpen door collectieve digitale veiligheid aan te bieden, maar ook door antwoord te geven op vragen en het houden van informatieavonden en cursussen.

Collectieve digitale weerbaarheid met SBBF en Attic in Flevoland

Als SBBF bieden wij in samenwerking met Attic een softwarepakket aan om jouw bedrijf digitaal weerbaar te maken. Attic is ontwikkeld door het ethische softwarebedrijf Zolder en biedt een mobiele app, koppeling met jouw Microsoft Office pakket, detectie van onveilige situaties en het laatste digitale veiligheidsnieuws. Met één klik in de Attic-omgeving kunnen bovendien verbeteringen worden doorgevoerd op je computer. Klinkt makkelijk én dat is het ook echt!

Hoe werkt het?

Ondernemers die meedoen met SBBF kunnen collectief deze verschillende diensten aanbieden. Dat gaat doormiddel van een strippenkaart (SBBF Respond) die je in staat stelt om onderzoek te laten uitvoeren door de mensen van Attic. Daarnaast is er SBBF Prevent waarbij je preventief orde op zaken stelt door jouw Office omgeving veilig te configureren als preventie tegen cyberaanvallen. Optioneel is er ook nog SBBF Detect waarbij jouw Microsoft 365 omgeving gekoppeld wordt aan de alarmcentrale van Attic voor opvolging en advisering!

Cursussen en informatiebijeenkomsten cyberveiligheid

Naast onze collectieve veiligheidssoftware om jouw digitale weerbaarheid te verbeteren is de SBBF ook regelmatig te vinden op bijeenkomsten voor ondernemers in de regio Flevoland. Dat kan een informatieavond van een van onze deelnemende partners zijn, maar ook een cursus door een gerenommeerde veiligheidsexpert. Bekijk onze kalender om te zien wanneer de volgende bijeenkomst is!

Collectieve digitale veiligheid in jouw bedrijf

Heb jij behoefte aan digitale weerbaarheid in je onderneming en ben je lid van SBBF? Of wil je graag informatie over het volgen van een cursus of het bezoeken van een informatiebijeenkomst? Neem dan contact met ons op en stel je vragen! 

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!