Collectiviteit is meer dan alleen het verkrijgen van inkoopvoordeel. Naast die voordelen zorgt de SBBF ervoor dat ondernemers zoveel mogelijk kennis kunnen ontvangen op het gebied van veiligheid. Als lid van de SBBF wordt u dan ook regelmatig uitgenodigd om deel te nemen aan deze informatiemomenten en trainingen.

De SBBF organiseert en faciliteert deze informatieavonden in samenwerking met lokale ondernemers in de betreffende gemeenten. Wij willen geen concurrent zijn van ondernemers, maar de ondernemers in de gemeenten juist ondersteunen met onze kennis en vaardigheden. Deze informatiemomenten en trainingen gaan over veiligheid in de breedste betekenis van het woord. Fysieke beveiliging en cybersecurity komen aan bod, maar ook onderwerpen als veilig ondernemen en agressie staan op de agenda.

Als deelnemer aan een cursus waarbij de SBBF betrokken is, krijgt u vanzelfsprekend de nieuwste informatie op het gebied van veiligheid. Daarnaast krijgt u handvatten om zelf aan de slag te gaan of het gesprek aan te gaan met de gemeente, medeondernemers of partners. Het doel van onze informatie- en trainingsmomenten is om ondernemers veiliger en efficiënter samen te laten werken. Heeft u behoefte aan informatie over een bepaald onderwerp op de veiligheidsagenda of wilt u juist iets organiseren? Neem dan contact op met onze veiligheidscoördinator, en wij gaan direct kijken of we iets voor u kunnen betekenen!

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!