De veiligheidscoördinator van SBBF zorgt ervoor dat ondernemers, overheden en het onderwijs gebruik kunnen maken van een vast aanspreekpunt. Een aanspreekpunt dat bovendien ontzettend veel kennis van zaken bezit. Denk je er aan om deel te nemen aan de SBBF, heb je een vraag over veiligheid of wil je weten hoe bepaalde ontwikkelingen ervoor staan? Dan kan je altijd terecht bij onze veiligheidscoördinator, de sparringpartner die altijd voor je klaar staat!

Harry de jong

Veiligheidscoördinator

Onze veiligheidscoördinator Harry de Jong is altijd klaar om jou te helpen met de veiligheid in jouw onderneming. In deze rol kan je altijd contact met hem opnemen als je een veiligheidsvraagstuk hebt. Harry was voorheen bestuurslid van SBBF namens Ondernemersvereniging de Driehoek (Dronten). Als operationeel uitvoerder van de SBBF staat hij voor een frisse, innovatieve aanpak van veiligheid voor ondernemers.

Harry richt zich op thema’s als cybercrime, ondermijning, high-impact crimes en brandveiligheid, maar wil ook de verbinding tussen ondernemers en de overheid op het gebied van veiligheid verbeteren. Check de Veiligheidskalender voor actuele bijeenkomsten.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!