SBBF verwelkomt Rob Beekmans als nieuw bestuurslid

Eind 2023 is het SBBF-bestuur uitgebreid met de komst van Rob Beekmans. Vanuit zijn rol als opleidingsmanager bij Firda (voorheen Roc Friese Poort en Friesland College) is Rob een welkome aanvulling als vertegenwoordiger vanuit het onderwijs. Hiermee voert de SBBF daad bij woord en gaan wij voor een betere verbinding met het onderwijs.

Rob Beekmans over zijn bestuursfunctie bij de SBBF:

Met enthousiasme stel ik mij voor als bestuurslid van de SBBF.  Mijn naam is Rob Beekmans, opleidingsmanager Techniek en Informatietechnologie bij Firda Emmeloord-Urk. In mijn omgeving weten ze dat ik altijd vol passie praat over het onderwijs.

Bij Firda (voorheen Roc Friese Poort en Friesland College) verbeteren we voortdurend de kwaliteit van ons onderwijs. Onze focus ligt niet alleen op het overbrengen van vakkennis, maar ook op het ontwikkelen van vaardigheden die cruciaal zijn in een steeds complexere samenleving. Hoe navigeer je door veranderingen? Hoe neem je regie over je leerproces en je leven? Deze vaardigheden zijn essentieel voor een leven lang ontwikkelen.

Wij gaan voor onderwijs met authentieke projecten uit het bedrijfsleven. Studenten worden gemotiveerd door projecten die er écht toe doen. Cybersecurity en digitale weerbaarheid zijn actuele thema’s die ons allemaal aangaan, zowel als individu als bedrijf. Het inspireert mij om te zien dat studenten bijdragen aan deze belangrijke projecten.

Als bestuurslid van de SBBF zet ik mij in om de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven te optimaliseren. Ik kijk ernaar uit om samen te werken en te bouwen aan de toekomst van ons onderwijs.

Welkom Rob! Wij kijken uit naar een waardevolle samenwerking met jou en het onderwijs. 

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!