Stichting lanceert platform Samen Digitaal Veilig in regio Flevoland

Na de feestelijke ondertekening in de Malietoren in Den Haag gaat Samen Digitaal Veilig officieel van start. Als krachtenbundelaar op het gebied van veilig ondernemen in regio Flevoland willen we onze bedrijven en organisaties optimaal ondersteunen tegen cybercrime. Met Samen Digitaal Veilig zetten we een eerste stap tegen internetcriminaliteit en zetten we een norm voor Flevoland.

Feestelijke ondertekening

Onze veiligheidscoördinator Harry de Jong ondertekende gisteren in de Malietoren in Den Haag de officiële lancering. Onder leiding van Jacco Vonhof van MKB-Nederland en samen met 17 andere branche- en koepelverenigingen, waaronder BOVAG, Koninklijke Bouwend Nederland, INretail, Transport en Logistiek Nederland en MODINT, verkeert de SBBF in goed gezelschap.

Officiële ondertekening Samen Digitaal Veilig – Malietoren Den Haag (Foto: Rolf van Koppen)

Samen Digitaal Veilig

Het platform Samen Digitaal Veilig legt aan de hand van korte, heldere uitlegfilmpjes de gevaren van online criminaliteit bloot en geeft aan hoe je gevaarlijke situaties voorkomt.

  • Je krijgt overzicht in wat er al gedaan is en wat er nog moet gebeuren op het gebied van veilig digitaal ondernemen.
  • Je traint je medewerkers eenvoudig op digitaal veilig gedrag aan de hand van informatieve filmpjes.
  • En je houdt je leverancier(s) op het gebied van IT scherp op de veiligheid van jouw systemen.

Meld je hier kosteloos aan voor Samen Digitaal Veilig

Stichting Veilig Ondernemen Flevoland

De SBBF zet zich sinds 1995 in voor fysieke beveiliging middels collectieve bewakingsdiensten. Tegenwoordig is digitale weerbaarheid een voorwaarde om adequaat (fysiek) beveiligd te zijn. Met dit gegeven, en de vele andere ontwikkeling op het gebied van veilig ondernemen, denk aan ondermijning, privacy, high-impact crimes, brandveiligheid, gaat de SBBF haar diensten uitbreiden.

Met onze missie: Voor een Veilig Flevoland pakken wij de handschoen op als krachtenbundelaar in de regio: optimale samenwerking tussen bedrijven, onderwijs en overheid. Mede hierom zal de SBBF binnenkort een naamswijziging doorvoeren naar Stichting Veilig Ondernemen Flevoland.

Wilt u meer weten hierover: neem dan contact op met onze veiligheidscoördinator Harry de Jong via: 085-0825582.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!