Twee nieuwe bestuursleden voor de SBBF

In de afgelopen periode zijn er twee nieuwe bestuursleden aangetreden tot het bestuur van de Stichting Beveiliging Bedrijventerreinen Flevoland. Deze nieuwe bestuursleden zijn Michael Pronk en Alette van de Berg.

Michael is vanaf maart 2022 toegetreden tot het bestuur van de SBBF en is afgevaardigde uit de Gemeente Lelystad. Hij is eigenaar van het bedrijf M.E.P. Security – partner in beveiliging en hospitality. Hiermee heeft Michael duidelijke affiniteit en ervaring in de beveiligingsbranche. Vanuit deze hoedanigheid zal hij zeker van toegevoegde waarde zijn binnen het SBBF-bestuur. Michael over zijn nieuwe functie bij de SBBF:

Als ondernemer binnen de beveiligingsbranche en lid van de Bedrijfskring Lelystad ben ik ‘Michael Pronk’ sinds maart dit jaar bestuurslid van de SBBF. Met mijn onderneming M.E.P. Security houden wij ons dagelijks bezig met beveiliging bij onze opdrachtgevers en zijn wij actief in Flevoland en de omringende provincies. Dit is dan ook voor ons en voor SBBF een toegevoegde waarde om kennis en ervaring te bundelen.

Het is mij een genoegen om als bestuurslid actief te zijn en ik zie er naar uit om onze leden te ontmoeten en mee samen te werken.

Per mei is het SBBF-bestuur tevens verrijkt met de komst van Alette. Alette neemt als nieuwe afgevaardigde van de Gemeente Dronten het stokje over van Harry de Jong. Laatst genoemde vervult nu de functie van veiligheidscoördinator binnen de SBBF. Alette is met haar bedrijf Ikas gevestigd in Swifterbant. Als veiligheidskundige is zij dagelijks bezig met het aspect veiligheid. Alette over haar nieuwe functie bij de SBBF:

Met ingang van mei 2022 ben ik, Alette van de Berg toegetreden tot het bestuur van de SBBF, ik zal in het bestuur deelnemen als afgevaardigde vanuit de Ondernemersvereniging De Driehoek (gemeente Dronten).

Als veiligheidskundige ben ik dagelijks bezig met het aspect veiligheid, zo heb ik als veiligheidskundige de afgelopen 15 jaar in veel grote (bouw) projecten in Nederland een rol gehad. Mijn rol binnen projecten beperkt zich niet alleen tot het arbeidskundige vakgebied maar met name op het aspect integrale veiligheid waarbij het uitgangspunt is om complexe, meerduidige veiligheidskwesties op een brede en integrale manier te benaderen. Hierbij is het noodzakelijk om complexe veiligheidsproblemen aan te pakken met meerdere partijen.

Behalve mijn functie als veiligheidskundig, ben ik ook ondernemer en eigenaar van Ikas met een eigen bedrijfslocatie in Swifterbant. Als ondernemer weet ik als geen ander tegen welke vraagstukken mijn mede ondernemers tegen aan kunnen lopen. Al deze ervaringen en kennis breng ik graag in binnen het bestuur van de SBBF.

Het SBBF bestuur is blij met de komst van de nieuwe bestuursleden en kijkt uit naar een goede samenwerking. Wilt u in gesprek met de SBBF? Laat het ons weten! Wij zijn te bereiken op info@sbbflevoland.nl en via 085-0825582.

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!