De SBBF is actief in de gemeentes Noordoostpolder, Dronten, Urk, Lelystad en Zeewolde. In deze gemeente wordt preventieve surveillance uitgevoerd bij de bedrijventerreinen en aangesloten ondernemers. Wilt u collectieve beveiliging afnemen in Almere dan verwijzen we u naar de website van de SBBA.

Wat we bieden

In deze gemeentes bieden we onze collectieve beveiligingsdiensten aan. Door onze afspraken met een vast beveiligingsbedrijf kunnen we dit voor collectiviteitsprijzen aanbieden aan onze leden. Bovendien stelt het ons in staat om kwaliteitseisen aan te geven, de werkzaamheden te monitoren en zo mogelijk bij te sturen. Daarnaast werken we continu aan innovatieve oplossingen die een toevoeging zijn voor de veiligheid van onze deelnemers.

Naast de fysieke beveiliging is de SBBF ook actief in collectieve digitale beveiliging en het faciliteren van informatiemomenten en trainingen voor aangesloten ondernemers.

Waar is SBBF actief

Wij zijn actief op verschillende bedrijventerreinen in de provincie Flevoland. Op de kaart hiernaast ziet u waar wij onze collectieve beveiliging aanbieden. Zit uw onderneming niet op een van de aangesloten bedrijventerreinen? Bel dan met onze veiligheidscoördinator om te kijken naar de mogelijkheden voor collectieve beveiliging!   

Neem contact op

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op!